Nieuws uit de Baumannkerk!

Beste lezer,

Je hebt aangegeven interesse te hebben in de ontwikkelingen omtrent de transformatie van de Baumannkerk in Overschie.

Graag brengen wij je op de hoogte van het laatste nieuws:

Tuin en boogappartementen verder uitgewerkt:
In de afgelopen tijd zijn de tuinappartementen en de boogappartementen verder in beeld gebracht. Je kunt nu zien hoe de dubbele hoogte in de vide van de boogappartementen ruimtelijk werkt. Ook zie je hoe de tuinappartementen met hun terras mooi aansluiten op de collectief onderhouden, monumentaal ingerichte kerktuin. Een prachtige groene ruimte die zorgt voor privacy en een mooi uitzicht. De monumentale tuin wordt op dit moment verder vormgegeven. In een volgende nieuwsbrief komen we daar graag op terug.

Tuin appartement

Boog appartement

Van beide types appartementen zijn nog een aantal woningen beschikbaar, beschikbaarheid kun je hier bekijken.

Interview met kopers
Mike en Marvin zijn de kopers van het appartement in de Baumannkerk met een dakterras. Zij vertelden over hun verassende verhuizing van een dorp naar een penthouse in de Baumannkerk. Lees het interview hier.  Zo krijg je alvast een beeld van je toekomstige buren.

Volg alle updates via Instagram en Facebook of via de website, www.wonenindebaumannkerk.nl

Kunnen wij je meer vertellen?  Neem gerust contact met ons op, via tw3.nl of 010-3007117.

Hartelijke groet,

Projectteam Baumannkerk