Download de brochure

Start verkoop

Op woensdag 11 december is de verkoop van de appartementen in de Baumannkerk gestart. Tijdens een gezellige bijeenkomst zijn, onder het genot van oliebollen en lekkere koffie, de eerste brochures uitgedeeld. Door de mensen van TW3 zijn de plannen toegelicht aan de aspirant kopers die meer wilden weten over het wonen in de Baumannkerk. Ook zijn geïnteresseerde kopers meegenomen naar het dakterras op de klokkentoren om alvast van het indrukwekkende uitzicht op de skyline van Rotterdam te genieten. We hebben op deze zelfde avond al de eerste definitieve inschrijvingen mogen ontvangen. 
 
Bent u ook geïnteresseerd in een appartement in de Baumannkerk, maar hebt u het evenement van start verkoop gemist? Dan kunt u via de website ‘wonenindebaumannkerk.nl’ of via TW3 meer informatie over de woningen krijgen. De brochure is  digitaal te verkrijgen via de website, maar u kunt ook een exemplaar ophalen bij het kantoor van TW3 op de veerhaven 4 te Rotterdam. 
 
U kunt zich tot 20 december 2019 inschrijven voor dit project via het inschrijfformulier, dat van de website via de knop “inschrijven” is te downloaden. Gezien de grote belangstelling raden wij u aan ook in ieder geval uw 2e en 3e keuze aan te geven op het formulier.
Vanaf 23 december zullen de woningen toebedeeld worden, waarna u bericht ontvangt van de makelaars van TW3. Ook zullen zij daarbij een afspraak plannen voor een eerste verkoopgesprek. Indien u reeds een voorinschrijving heeft gedaan kunt u deze omzetten in een definitieve inschrijving middels het inschrijfformulier (Voor de datum van inschrijving zal dan de datum van uw voorinschrijving gelden). 

 
top