UNIEKE KANS OP WONEN IN EEN MONUMENT!

Het is zover! De definitieve prijzen zijn vanaf nu op de website zichtbaar! Op woensdag 11 december start de verkoop van de 29 unieke appartementen in de Baumannkerk. U bent van 17.00 – 19.00 uur van harte welkom in de kerk aan de Burgemeester Baumannlaan 171 in Rotterdam – Overschie.

Tijdens de start verkoop zijn de makelaars van TW3 aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Wonen in de Baumannkerk
De Onze-Lieve-Vrouwe van Altijddurende Bijstandkerk – ofwel Baumannkerk – wacht een mooie metamorfose. Op deze bijzondere plek in de Rotterdamse stadswijk Overschie verrijzen straks 29 unieke appartementen. Nog altijd met de sfeer van toen, maar met het comfort van nu. Op de website www.wonenindebaumannkerk.nl is te zien hoe de metamorfose wordt vormgegeven.

Aanbod
Het project bestaat uit 29 appartementen. Elk appartement is anders, met originele elementen van het gebouw zoals glas-in-loodramen, erkers, togen, boogramen en statige kolommen.

De appartementen worden verdeeld over vijf woonlagen. U kiest uit twee, drie of vier slaapkamers maar ook een zogenaamde loft-indeling is mogelijk. Daarnaast heeft iedere woningen een eigen buitenruimte; een tuin, terras of balkon met verschillende zonliggingen.

De begane grond telt straks 9 appartementen met een eigen tuin. Dus het gemak van gelijkvloers wonen maar met het genot van een ‘eigen’ buiten. Er komen tweelaagse appartementen en een torenappartement achter de hoge monumentale kerkramen.

Op de topverdieping heeft u keuze uit 4 penthouses met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Één van de penthouses heeft zelfs een dakterras op de klokkentoren!
Op de website kunt u de woningplattegronden per appartement bekijken.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de makelaars van TW3 op info@tw3.nl of 010-3007117.