Voorinschrijving van start

Het is zover. Vanaf nu staat alle informatie over de 29 unieke appartementen online. Via de woningzoeker kunt u de plattegronden, kenmerken en prijsranges van alle appartementen bekijken én is het mogelijk om – door middel van een voorinschrijving – het appartement of de appartementen van uw voorkeur kenbaar te maken. U kunt maximaal 6 woonvoorkeuren opgeven. De volgorde van binnekomst van de voorinschrijvingen zal worden meegewogen met de toewijzing van de appartementen bij uiteindelijke verkoop.

Op woensdag 11 december zullen de definitieve prijzen bekend worden gemaakt en wordt gestart met de verkoop van de appartementen. U zult hier dan voor worden uitgenodigd..

Schrijf u nu in.

Van tuinappartement tot penthouse

In de Baumannkerk is het woningaanbod zeer divers. Zo heeft u keuze uit tuinappartementen, tweelaagse appartementen met daarin de prachtige boogramen, een torenappartement of het appartement boven de plek waar ooit het altaar stond! In de dakopbouw kiest u voor een topappartement of een penthouse met een groot terras. Er is zelfs een appartement met een extra dakterras op de klokkentoren.
In de Baumannkerk hebben de appartementen een, twee, drie of vier slaapkamers en worden allemaal compleet met keuken en badkamer opgeleverd.

Wonen in een monument

Woningen in de Baumannkerk hebben de sfeer van toen maar met het comfort van nu. U komt het gebouw binnen via de middelste deur van de huidige monumentale entree onder het imposante rozetraam met het originele, gerestaureerde glas in lood uit 1953. Ook de oorspronkelijke vloer van dit gemeentelijk monument is zoveel mogelijk behouden. Alle appartementen zijn volledig ingericht naar de huidige wensen en eisen. Zo worden alle appartementen gasloos opgeleverd, voorzien van warmtepomp, HR++ glas, vloerverwarming en – koeling én wordt het gebouw voorzien van een lift en opgeleverd met politiekeurmerk.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de makelaars van TW3 op info@tw3.nl of 010-3007117.